Avlastningsprodukter mot liggesår

Testet og godkjent av Sintef og sykehjemspasienter.

Wima produkter ble stiftet i 1995 av gründer Vigdis Marie og Kristen Leithe. Vigdis jobbet som hjelpepleier på sykehjem da hun endelig fant ut hva som hjalp for trykk- og liggesår. Det ble hardt arbeid med utviklingen av Wima labben som ble varemerket for Wima produkter. Etter hvert ble det utviklet flere produkter for trykkavlastning og liggesår. Var det noen som ikke fant produkter som hjalp dem, så kunne Vigdis sette i gang sin kreative side å utvikle et produkt sammen med dem. At hun var utdannet hjelpepleier gjorde at hun skjønte hva de trengte. Sånn har Wima sine produkter blitt til opp gjennom årene.

Produktene våre har også blitt testet hos Sintef Unimed og hos sykehjemspasienter, noe Wima produkter fikk gode tilbakemeldinger på. Produktene våre er patentert og mønsterbeskyttet.

I begynnelsen av 2016 overtok vi, Aina og Nils Roger, familiebedriften etter våre foreldre / svigerforeldre. Vi er så stolt over å overta en bedrift som får så mange positive tilbakemeldinger av produktene våre fra kunder. At vi kan levere norsk produserte produkter er også en stolthet. Produktene våre er produsert, pakket og sendt fra vakre Averøya på nordmøre.  Er det noe dere lurer på angående våre produkter så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe dere på best mulig vis, og gründeren bor ennå i nabohuset!

Bestill produkter